simona1

O meni

Sem certificirana duhovna učiteljica in terapevtka po programu šole Intuicija Teje Melinc. Na celostni način učim pogumne ljudi, kako nehati zanikati sebe in zaživeti svoje življenje v ravnovesju. Soočenje in ozaveščanje nastalih blokad zaradi negativnih izkušenj te varno vodi v osebno transformacijo, ki ti odpira vrata v novo in zadovoljnejše življenje.
Delujem kot intuitivna svetovalka, mediatorka in predavateljica. Zasnovala sem program Holistic Soul Work, ki je začel nastajati z namenom, da ozdravim sebe. Skozi mračno obdobje samozdravljenja in preko lastnih izkušenj sem začela na novo spoznavati sebe. Iz sive miške sem se preobrazila v pisanega metulja, ki je na krilih svobode poletel v novo življenje.
Dolga leta sem zaradi negotovosti in slabe samopodobe jecljala, danes pa tekoče govorim sarkastično s ciničnim naglasom. Bistveno za moj proces celjenja dušnih “ran” je bilo odkritje mojega kreativnega potenciala – pisanje.

Kaj počnem?

Na tešče človek ne potrebuje težkih vsebin, ki bi razdražile želodec, povzročile zgago ali prebavne motnje. Naj se dan začne lahkotno in s pravo mero resnosti, ki se prepleta s humorjem posebne vrste. Preko mojega pisanja me spoznaj, se z mano nasmej in tudi marsičesa na zabaven način nauči in ozavesti.
Zabavna psihologija je moja vizija. Tako kot je zdravje sestavljeno po pričanju naših babic iz 50% umazanije in 50% čistoče, naj bo življenje iz 50% resnosti in 50% zabave.
Popeljala te bom na pot razsvetljenja in ti izdala skrivnosti, ki te bodo popeljale v novo in boljšo prihodnost. Ne bom ti prodajala megle. Življenje ni “ringelšpil”.
“Mnogo krat sem cvilila kot malo prase, vendar sem se vseeno izvlekla iz dreka!”
Za vse spremembe, ki jih boš uvajala, boš zaslužna sama. Jaz ti bom le predala nekaj modrosti, orodij, načinov, strategij in resnic o osebnostni rasti.
Si pripravljena?
Zberi pogum in odkorakaj po svoji poti življenjskega poslanstva. Aktiviraj svoj potencial in ga začni živeti.
V prenesenem pomenu to pomeni:
poišči razdrobljene delčke sebe in jih sestavi v celoto. Postani polnomočna ženska.

Simona2

DOBER BLOG OB DOBRI KAVI

ŽENSKI JEZIK

ŽENSKI JEZIK: orožje ali orodje za dosego ciljev Moj oče je rekel:”Simona, veš zakaj mama tako hitro je vročo juho?” Kot majhna deklica velikih radovednih oči sem ga vprašala:”Zakaj, ati?” Oče:”Ženske tako trenirajo svoj jezik!” Šele kot odrasla sem dojela, kaj mi je s tem hotel povedati. Ženska je lahko še tako nežnega videza, če[…]

TUDI MOŠKI IMAJO OBČUTKE 

TUDI MOŠKI IMAJO OBČUTKE Ženske se veliko pogovarjamo o moških. “Moj je takšen”, reče ena. Druga doda svojo omako in še tretja  začini pogovor s svojo opazko. Svetujem ti, da s prijateljicami bodite pozorne, da vas ne poslušajo moški. Včasih je bolje, da vas ne slišijo. To bi jih lahko zlomilo. Torej, v pogovoru se najdemo[…]

ZNAMENJA SO NA VSAKEM KORAKU

ZNAMENJA SO NA VSAKEM KORAKU Si tudi ti ena izmed tistih žensk, ki je pozorna na znamenja. Če se ozreš okrog sebe, nam je vsak dan poudarjenih kar nekaj darov, ki nas opominjajo na čarobnost trenutka. Kar se je zgodilo pred eno minuto, je postala preteklost in se več ne bo vrnilo. Dovoli si uživati[…]

Več o Blogu

BLOG je namenjen: ženski, ki si želi več kot praznih obljub. Vredna si in zaslužiš si biti srečna. DOMOV: DOBRIH 5 MINUT ZASE Na tešče človek ne potrebuje težkih vsebin, ki bi razdražile želodec, povzročile zgago ali prebavne motnje. Naj se dan začne lahkotno in s pravo mero resnosti, ki se prepleta s humorjem posebne vrste. Preko mojega pisanja me spoznaj, se z mano nasmej in tudi marsičesa na zabaven način nauči in ozavesti.